Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

«Erots» sākas jau šodien (30)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Šodien un rīt Ķīpsalas hallē notiks 15.erotikas festivāls »Erots 2013», kas ir Baltijā vienīgais šāda veida pieaugušo festivāls, informēja izstāžu rīkotājsabiedrības «BT 1» pārstāve Inese Libere.

Šogad festivāla apmeklētāji varēs aplūkot plašu intīmpreču klāstu, kā arī iegādāties pieaugušo rotaļlietas un vērot dažādus pikantus šovus visām gaumēm. Pasākuma vadītāji rūpēsies par kaislīgām sarunām, nepiespiestu atmosfēru, kā arī organizēs dažādas aktivitātes drosmīgākajiem festivāla apmeklētājiem.

Erotikas baudītājiem festivāls »Erots» ir kļuvis par sava veida tradīciju. Šogad festivāls svin 15.jubileju, tāpēc būs pārsteigumiem bagāts. Festivālā būs gan ļoti plaša izstāde, gan daudzveidīgi šovi. Izstādes apmeklētājiem būs iespēja uzzināt intīmpreču pasaules jaunumus, gan sievietēm, gan vīriešiem tiks piedāvāts plašs erotiskās apakšveļas, apģērbu un aksesuāru klāsts. Tāpat būs iespēja izmēģināt dažādus interesantus pakalpojumus un uzzināt ko jaunu par seksuālo veselību.

Lai ikviens justos brīvi un atraisītos sarunās, par atmosfēru rūpēsies pasākuma vadītāji - dziedātāja un žurnāla «FHM» vāka meitene Crystal un viņas muzikālais vakara biedrs Oskars Zaļkalniņš.

»Erots» šogad pirmo reizi saviem apmeklētājiem būs sarūpējis labāko un pikantāko kino, savukārt festivāla šovu daļa būs iespaidīga un erotikas pārbagāta, jo tajā piedalīsies vairākas populāras pornozvaigznes no ārvalstīm. Priekšnesumi būs saistoši gan sievietēm, gan arī vīriešiem.

Pirmo reizi festivālā »Erots» piedalīsies restorānu gids «Baltic Taste», kas apmeklētājiem sagādās ekskluzīvu iespēju remdēt izsalkumu ar netradicionālu un erotisku maltīti, kas tiks pasniegta uz kailas sievietes. Šajā aktivitātē tiks izmantots aizguvums no senas japāņu tradīcijas niotaimori - ēst suši no kaila cilvēka ķermeņa.

Vēl viens nozīmīgs jaunums šā gada festivālā būs pirmā starptautiskā klubu deju konkursa «Club Dance Queen&Club Dance King 2013» lielais fināls, kurā par uzvaru cīnīsies dejotāji no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas un Vācijas.

Ieeja festivālā paredzēta no 18 gadu vecuma.

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu