Mīlas dzēriena recepte libido paaugstināšanai (36)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/azadam/ http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Saskaņā ar Edinburgas zinātnieku pētījumiem, izdzerot katru dienu vienu glāzi granātābolu sulas, paaugstinās seksualitāte.

58 sievietes un vīrieši vecumā no 21 līdz 64 gadiem divu nedēļu laikā izdzerot pa glāzei granātu sulas, sajuta libido paaugstināšanos, ko izraisīja testostorona līmeņa celšanās. Pētnieki atzīmēja, ka abiem dzimumiem, kas lietoja sulu, hormonu līmenis paaugstinājās par 16 līdz 30 procentiem. Savukārt kā blakus parādība eksperimenta dalībniekiem uzlabojās atmiņa, garastāvoklis un izturība pret stresiem. Kā labi zināms, testosterons ir tas hormons, kas vīriešiem atbildīgs par seksuālo iekāri, matu augšanu un zemu balsi. Sieviešu organismā šis hormons tiek ražots olnīcās un virsnieru dziedzerī un tāpat atbildīgs par seksuālo iekāri, nostiprina kaulus un muskuļus.

Grānātābolu sula bez libido paaugstināšanas ir arī lielisks profilaktisks līdzeklis pret sirds un asinsvadu slimībām, vēzi, asteoartrīta, kuņģa un zarnu trakta problēmām un konjunktivītu.

Komentāri (36)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu