«Audi» piegādā simto specializēto sacīkšu automobili

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Audi Sport customer racing» automobiļu klāstā ir jaunpienācējs - komanda «MS RACING» pāriet uz «Audi» un 2013.gada «ADAC GT Masters» sacīkstēs piedalīsies ar diviem jauniem R8 LMS ultra automobiļiem. Otrdien uzņēmums «quattro GmbH» no Nekarsulmā esošās Hailbronnas-Bīberahas ražotnes komandai piegādāja simto sacīkšu automobili.

Specializēto sporta automobiļu projektam, kas pastāv tikai kopš 2009.gada, šī automobiļa nodošana klientam nozīmē simbolisku atskaites punktu, jo tikai četrus gadus pēc programmas uzsākšanas uzņēmums «quattro GmbH» piegādāja klientam jau simto sacīkšu automobili, kas balstīts uz «Audi R8». Vienlaikus automobilis «Audi R8 LMS ultra» iemieso trešo GT3 modeļa attīstības pakāpi. ASV klāstā ietilpst arī «GRAND-AM» versija, kas janvārī Deitonas 24 stundu sacīkstēs uzvarēja GT klasē.

«Mēs esam priecīgi par to, ka komanda «MS RACING» pirmo reizi izvēlējās «Audi» automobili,» uzsver Franciskus van Mīls (Franciscus van Meel), «quattro GmbH» rīkotājdirektors. «Audi» piederošā Nekarsulmas filiāle izstrādā, ražo un pārdod četru gredzenu zīmola specializētos sacīkšu automobiļus. «Šī automobiļa īpašības uzsver arī panākumi sportā, tai skaitā 18 čempionu tituli un uzvaras lielākajās 24 stundu izturības sacīkstēs Nirburgringas, Spa, Deitonas un Zolderas trasēs. Vairāk kā 50 procenti šī sacīkšu automobiļa ir balstīti uz sērijveida modeli. Vienlaikus, piegādājot simto automobili, mēs paplašinām mūsu globālo tirgus pozīciju. R8 tiek izmantots sacīkstēs Austrālijā, Āzijā, Eiropā, Ziemeļamerikā un Dienvidamerikā.»

«Audi R8 LMS» ultra nodošanu klientam apmeklēja arī Sebastians Ašs (Sebastian Asch), pagājušā gada «ADAC GT Masters» sacīkšu čempions, kopā ar komandas biedru Florianu Štollu (Florian Stoll). Automobiļa atslēgas no Dirka Špora (Dirk Spohr), «Audi Sport customer racing» Klientu apkalpošanas nodaļas vadītāja, saņēma sacīkšu inženieris Ralfs Štolls (Ralph Stoll). Komanda no Valdshutas-Tīngenas izziņos pilnu braucēju sarakstu pāris turpmāko nedēļu laikā, pirms sezonas sākuma Ošeršlēbenē 27.aprīlī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu