Carnajevu tante: Viņus iegāza, viņi ir sazvērestības upuri (154)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pēc sprādzieniem Bostonas maratonā vecākais no brāļiem Carnajeviem zvanījis mātei, un smejoties, stāstījis, ka ar viņu viss ir kārtībā, bet dažās stundas pirms nāves zvanījis vēlreiz, kad atklāja, ka viņus ar brāli vajā policija.

Ārvalstu mediji ziņo, ka Tamerlans jau laikā, kad viņus ar brāli vajāja ASV likumsargi, zvanīja mātei Zubejdatai Carnajevai un brīdināja, ka policija mēģina viņus notvert. Jau vēlāk mātei zvanījusi meita, kas paziņoja, ka 26 gadus vecais Tamerlans ir miris.

Ziņu aģentūra «ITAR-TASS» vēstī, ka brāļu-teroristu tante, kas mitinās Kanādā, Toronto, apgalvo, ka saņēmusi jau vairākus draudu zvanus.

«Mums zvana un draud. Saka, ka laiks doties prom no Kanādas,» sacījusi Mareta Carnajeva. «Jā, laikam ir laiks aizbraukt. Mēs neesam atraduši šajā valstī to, ko mums apsolīja – demokrātiju,» turpina viņa.

Brāļu tante apgalvo, ka atgriezīsies dzimtenē tikai kopā ar brāļu līķiem. Viņa ir pārliecināta, ka ASV neļaus Džoharam izdzīvot un izstāstīt patiesību par notikušo.

«Viņus iegāza. Viņus padarīja par Amerikas ienaidniekiem. Viņi ir sazvērestības upuri,» sacīja viņa.

Komentāri (154)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu