ASV diplomāti devušies uz Dagestānu tikties ar Bostonas spridzinātāju vecākiem (23)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

ASV diplomāti devušies uz Dagestānu, lai tur tiktos ar aizdomās turamo Bostonas teroraktu sarīkotāju - brāļu Džohara un Tamerlana Carnajevu - vecākiem, ziņu aģentūrai «RIA Novosti» trešdien apstiprināja ASV vēstniecības pārstāvis.

ASV diplomāti uz Dagestānu devušies, lai tiktos ar aizdomās turamo vecākiem. Vizīte tiek organizēta, pateicoties sadarbībai ar Krievijas tiesībsargājošajām iestādēm, izmeklējot Bostonas teroraktus, skaidroja vēstniecības darbinieks.

LETA jau ziņoja, ka pie Bostonas maratona finiša līnijas 15.aprīļa pēcpusdienā notika divi sprādzieni, kuros dzīvību zaudēja trīs cilvēki, bet 264 tika ievainoti. ASV izmeklētāji aizdomās par Bostonas teroraktu sarīkošanu tur divus čečenu imigrantus - brāļus Carnajevus.

Tamerlans naktī uz piektdienu zaudēja dzīvību policijas operācijas gaitā. Savukārt Džohars ir aizturēts un šobrīd joprojām ārstējas slimnīcā. Viņam izvirzītas federālās apsūdzības par masu iznīcināšanas ieroču lietošanu. Ja apsūdzības tiks pierādītas tiesā, 19 gadus vecajam čečenu imigrantam var tikt piespriests nāvessods.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu