Policisti šāvuši, lai gan Džohars Carnajevs nebija bruņojies (160)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

19 gadus vecais Džohars Carnajevs, kuram ASV izvirzījušas apsūdzības saistībā ar sprādzieniem Bostonas maratona laikā, nebija bruņojies, kad viņš bija paslēpies laivā kādas privātmājas pagalmā Votertaunā, liecina ASV mediju rīcībā esošā informācija.

Likumsargi bijuši pārliecināti, ka Carnajevs bija «smagi bruņojies», kad policisti raidīja simtiem ložu laivas virzienā. Tāpat policisti pieļāva, ka laivā līdzās jaunietim ir arī spridzekļi, ziņo «The Washington Post», atsaucoties uz avotu atklāto.

Federālās izmeklēšanās biroja (FIB) pārstāvji tā arī nav spējuši paskaidrot, kāpēc policisti atklāja uguni laivas virzienā, kas likumsargus pamudināja šādi rīkoties, nemēģinot aizdomās turamo aizturēt bez ieroču pielietošanas.

Tādejādi tiek noraidītas iepriekš izskanējušās ziņas, ka Džohars mēģināja aizturēšanas brīdī izdarīt pašnāvību. Tāpat FIB nesniedz skaidrojumu, vai Carnajevs ticis ievainots laivā, vai jau sākotnējā apšaudē.

Komentāri (160)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu