Jaunie «Mercedes-Benz Citan» modeļi būs apskatāmi gaidāmajā «Auto 2013» izstādē (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 27.aprīlī, no plkst. 10.00 līdz 19.00 izstādes «Auto 2013» laikā jebkurš interesents aicināts iepazīties un doties testa braucienā ar jaunajiem pilsētas komercautomobiļu «Mercedes-Benz Citan» modeļiem pie Starptautiskā izstāžu centra Ķīpsala (Ķīpsalas ielā 8).

«Mercedes-Benz Citan» modeļu prezentācijas pasākums noslēdz vērienīgu Mercedes-Benz Citan Caravan Eiropas tūri, kas vairāku mēnešu garumā ceļojusi cauri deviņām valstīm - Bulgāriju, Serbiju, Rumāniju, Horvātiju, Slovēniju, Ungāriju, Slovākiju, Lietuvu un Latviju.

«Ar jaunā komercautomobiļa nonākšanu pārdošanā «Mercedes-Benz» tiek pārstāvēts visos komerctransportu segmentos. Jaunais kravas transporta līdzeklis ir īpaši piemērots maziem un vidējiem uzņēmumiem, kuriem būtiska efektīva pārvietošanās rosīgas pilsētas apstākļos, lietošanas ekonomiskums, drošība, kā arī vēlme stiprināt savas kompānijas tēlu,» uzsver Arvils Jurķelis, «Domenikss» kravas un pasažieru mikroautobusu tirdzniecības un mārketinga vadītājs.

Pilsētas komercautomobilis «Citan» pieejams gan pasažieru, gan kravas automobiļa versijā. Pasažieru modelis sasniedz 4,71 metru garumu, un tam ir piecas pasažieru sēdvietas un atbīdāmas sānu durvis abās pusēs. Savukārt kravas automobiļa versija pieejama trīs dažādās garuma versijās - 3,94, 4,32 un 4,71 metru garumā. Citan modelis aprīkots ar dīzeļdzinējiem, kas atkarībā no versijas attīsta no 75 līdz 110 zirgspēku lielu jaudu, kā arī pieejams 115 zirgspēku jaudīgs benzīna dzinēja modelis.

Jaunajam modelim ir salīdzinoši plaša kravas telpa, ekonomiska ekspluatācija, zems CO2 izmešu daudzums. Pilsētas komerctransporta modeļa tirgošana Eiropā sākas 2012.gada nogalē.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu