Gorkša atgriešanās premjerlīgā nepalīdz «Reading» sezonu noslēgt ar uzvaru (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Zaudējumu Anglijas futbola premjerlīgas sezonas pēdējā spēlē svētdien piedzīvoja «Reading» vienība, kuras sastāvā atgriezās Latvijas izlases kapteinis Kaspars Gorkšs.

Aizvadītajā mačā «Reading» ar rezultātu 2:4 (0:2) izbraukumā piekāpās Vesthemas «United» futbolistiem.

Gorkšs pēc atgriešanās «Reading» sastāvā aizvadīja visas 90 minūtes.

Kā ziņots, Gorkšs kopš februāra bija izīrēts Anglijas otrās spēcīgākās līgas - «Championship» - vienībai Vulverhemptonas «Wanderers», kurai nepalīdzēja saglabāt vietu līgā. Savukārt pēc īres līguma beigām šonedēļ atgriezās savā pamata darba vietā «Reading» komandā.

«Reading» komanda jau pirms vairākām kārtām bija zaudējusi vietu premjerlīgā un nākamajā sezonā spēlēs «Championship» turnīrā. Gorkšu ar komandu saista līgums vēl uz vienu sezonu.

Šosezon Gorkšs izgāja laukumā 13 premjerlīgas mačos, bet tās vidū pārliecinoši zaudēja galvenā trenera uzticību. Savukārt «Wanderers» komandā viņš ātri kļuva par vienu no aizsardzības balstiem, taču nespēja vienību glābt no izkrišanas līgu zemāk.

«Reading» vienība šo sezonu noslēdza premjerlīgas 19. vietā, 38 spēlēs izcīnot 29 punktus.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu