«Domenikss» rīkotajā iepazīšanās tūrē «Mercedes-Benz» apceļo Latviju (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 20. līdz 23.maijam jaunākie «Mercedes-Benz» komerctransporta modeļi apceļos Latviju «Domenikss» rīkotajā tūrē, kuras ietvaros Liepājā, Jelgavā, Cēsīs un Daugavpilī ikviens interesents varēs veikt izmēģinājuma braucienus, saņemt profesionālu ekspertu konsultācijas un izmantot izdevīgus iegādes piedāvājumus.

Tūres laikā būs iespējams iepazīties ar pilsētas komercautomobili «Citan», kravas automobiļiem «Actros», mikroautobusiem «Sprinter», «Vito» un «Viano» kā arī saņemt konsultāciju no «Domenikss» speciālistiem.

20.maijā - Liepājā, pie Liepājas Olimpiskā centra, Brīvības iela 39;

21.maijā - Jelgavā, Hercoga Jēkaba laukumā, Lielā iela 2;

22.maijā - Cēsīs, Tirgus laukumā, Valmieras iela 2;

23.maijā - Daugavpilī, pie Daugavpils Olimpiskā centra, Raiņa iela 31.

Jaunais «Mercedes-Benz Citan» piemērots maziem un vidējiem uzņēmumiem, kuriem būtiska efektīva pārvietošanās rosīgas pilsētas apstākļos, lietošanas ekonomiskums, drošība.

Savukārt jaunākais «Actros» tiek pozicionēts kā jaunāko tehnoloģiju apvienojums kravas automobilī, kas salīdzinot ar iepriekšējiem modeļiem izceļas ar vēl precīzāku vadāmību, augstāku drošību, lielāku komforta līmeni un pateicoties garākiem apkopju intervāliem, samazinātam degvielas patēriņam un sērijveidā iebūvētai vadītāja un automobiļa kontroles sistēmai «FleetBoard», arī zemākām kopējām ekspluatācijas izmaksām. Visi jaunie dzinēji atbilst nākotnes Euro 6 izplūdes gāzu normām, bet trīs jaudas varianti 420, 450 un 510 zirgspēki ir pieejami arī pašlaik aktuālajā Euro 5 versijā.

Leģendārais «Mercedes-Benz Sprinter» ar vairāk kā diviem miljoniem pārdoto automašīnu ir pieprasītākais transporta līdzeklis savā klasē ne tikai Eiropā, bet vairāk nekā 100 citās pasaules valstīs. Paaugstinātas ietilpības mikroautobusu «Vito» vai «Viano» popularitātes pamatā ir daudzu gadu gaitā radītā uzticība un nevainojamā kvalitāte.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu