«Audi» saņem «Starptautiskais gada dzinējs 2013» balvu (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Žūrija, kas sastāvēja no 87 autonozares žurnālistiem no visas pasaules, ir atzinusi «Audi» 2,5 litru TFSI dzinēju par «Starptautisko gada dzinēju 2013» 2,0 līdz 2,5 litru dzinēju kategorijā. Tādējādi šis dzinējs paturēja apbalvojumu, ko tas ieguva arī iepriekšējos trijos gados.

Modeļos «TT RS Coupé» un «Roadster» uzstādītais 2,5 litru dzinējs ir aprīkots gan ar turbokompresoru, gan FSI degvielas tiešās iesmidzināšanas sistēmu - divām tehnoloģijām, kas ir «Audi» pamatā. Tās arī palīdzēja «Audi» gūt šo uzvaru.

«Audi TT RS ir viens no iespaidīgākajiem mazajiem sporta automobiļiem tirgū. Jaudīgā, modernā dzinēja skaņa un jauda liek Jums justies kā B grupas rallija dalībniekam katru reizi, kad sēžaties pie stūres,» uzsver žūrijas pārstāvji.

Modeļu «Audi TT RS plus Coupé» un «Roadster» dzinēju darba tilpums ir 2480 cm3, tie spēj sasniegt 360 zirgspēku jaudu pie dzinēja ātruma no 5500 līdz 6700 apgriezieniem minūtē. Maksimālais 465 ņūtonmetru griezes moments ir pieejams pie dzinēja ātruma no 1650 līdz 5400 apgriezieniem minūtē, ātrumu no 0 līdz 100 km/h var attīstīt 4,1 sekundē.

«Audi» TFSI tehnoloģijai šī ir jau devītā uzvara kādā no konkursa «Starptautiskais gada dzinējs» kategorijām pēc kārtas.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu