Slēgtā tiesas sēdē nolemj apcietināt sievieti, kura ielēca Ventā ar bērniem (74)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: gregorfischer.photography, CC BY-ND 2.0

Sievietei, kura naktī uz trešdienu kopā ar saviem bērniem ielēca Ventā, kā drošības līdzeklis piemērots apcietinājums, portālam «Apollo» pavēstīja Kurzemes reģiona policijas pārvaldes pārstāve Signe Šteinberga.

1986.gadā dzimusī sieviete patlaban ievietota īslaicīgās aizturēšanas izolatorā.

Policijā sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 118.panta 2.daļas - par slepkavību, ja nogalinātas divas vai vairākas personas.

Ventspils tiesas priekšsēdētāja palīdze Dace Grauziņa aģentūrai LETA apstiprināja, ka sievietei piemērots apcietinājums, taču sīkāku informāciju tiesa nevarot izpaust, jo lēmums par apcietinājuma piemērošanu pieņemts slēgtā tiesa sēdē.

Jau ziņots, ka naktī uz trešdienu Ventspilī pie Apvedtilta Ventā ielēca 1986.gadā dzimusi sieviete kopā ar diviem maziem bērniem - divus un trīs gadus veciem zēniem. Sievieti izdevies izglābt, bet abi bērni gājuši bojā.

Upē ielekušo sievieti izglābuši robežsargi, kuriem pie tilta ir atbalsta bāze ar laivu. Bērnus izglābt nav izdevies - 2010.gadā dzimušā zēna mirstīgās atliekas atrastas īsi pēc traģēdijas, bet jaunākais, 2011.gadā dzimušais zēns atrasts miris dažas stundas vēlāk.

Komentāri (74)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu