«Warriors» cenšas atbrīvoties no Biedriņa, lai tiktu pie Hovarda (22)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Goldensteitas «Warriors» šobrīd cenšas atbrīvoties no latviešu centra uzbrucēja Andra Biedriņa, lai savā īpašumā iegūtu Losandželosas «Lakers» zvaigzni Dvaitu Hovardu, ar atsauci uz ESPN vēsta portāls «Realgm.com».

Hovards, kurš pirms iepriekšējās sezonas pievienojās «Lakers», vēl domā, vai kļūt par brīvo aģentu - to viņš paziņos piektdien. Ja centra uzbrucējs izvēlēsies nepagarināt līgumu ar Losandželosas vienību, tad viņam, sākot ar 10. jūliju, jebkura cita NBA komanda varēs piedāvāt līgumu.

Viena no pretendentēm uz Hovardu ir «Warriors», taču, lai tiktu pie šī spēlētāja, Goldensteitai ir jāatbrīvo vietu zem algu griestiem. Acis tiek mestas to basketbolistu vidū, kuriem ir lieli līgumi, bet no viņiem netiek saņemts cerētais sniegums. Viens no tādiem ir Biedriņš, kurš nākamsezon saņems deviņus miljonus dolāru (4,87 miljonus latu), kā arī Ričards Džefersons, kuram par nākamo sezonu pienāksies 11 miljoni dolāru (seši miljoni latu). Tāpat tiek minēts, ka Goldensteita varētu atbrīvoties no pamatcentra austrālieša Endrū Boguta, kurš nereti cīnās ar savainojumiem - viņam jaunajā sezonā vajadzēs maksāt 14 miljonus dolāru (7,6 miljonus latu).

Līdz ar to «Warriors» meklē komandas, kuras basketbolistu apmaiņas rezultātā būtu gatavas pārņemt Biedriņa, Džefersona vai Boguta līgumsaistības.

Kā ziņots, «Warriors» apsver iespēju aizmainīt arī vienu no komandas līderiem Deividu Lī.

«Warriors» šonedēļ ir tikusies ar Hovardu, kurš bijis ieinteresēts pievienoties Goldensteitas komandai.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu