Uz Latviju pošas «Volkswagen Beetle» automobiļu parāde (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: laura*b, CC BY-NC-ND 2.0

17.augustā notiks devītais «Beetle Sunshine Tour» saiets. Tas ir lielākais saiets, kurā tiekas apaļo «Volkswagen Beetle» modeļu cienītāji. Pasākumā sagaidāmi vairāk kā 2 000 apmeklētāju, tādēļ tas ir uzskatāms par lielāko visu triju paaudžu Volkswagen «Beetle» cienītāju privāto saietu.

Starp simtiem «Volkswagen Beetle» modeļiem, kas tapuši sešu desmitgažu laikā un ieradīsies no visas Eiropas, tiks izvēlēts arī skaistākais pludmales «Beetle». Viena no «Sunshine Tour» īpašajām iezīmēm ir tā, ka interesantos tērpos tērpjas ne vien apmeklētāji, bet arī automobiļi. Tērpa tēmu var brīvi izvēlēties. Tā var būt gan šarmantais «Beetle», rokenrola «Beetle», kāzu «Beetle», pludmales «Beetle», 007 «Beetle» vai čarlstona «Beetle». Skaistākā titulu iegūs labākās idejas un realizācijas autori.

Uz otrās skatuves lielo debiju piedzīvos šāds trio. Volkswagen jaunais «iBeetle», kurš šajā pasākumā pieredzēs pirmizrādi Eiropā. Tas tiks prezentēts kopā ar «Volkswagen R GmbH» radīto «Beetle Cabrio Exclusive» un «Beetle GSR», kuri tiek ražoti tikai ierobežotā apjomā - 3 500 vienības.

www.beetle-sunshinetour.de

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu