Ar grandiozu Mika koncertu un krietnu enerģijas lādiņu noslēdzies «Summer Sound» (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

«Labvakar, Liepāja» otrās festivāla dienas galvenais mākslinieks Mika iekaroja liepājnieku un pilsētas viesu sirdis, latviešu valodā paziņojot, ka ir jauki atgriezties Latvijā. Mūziķis pēc uzstāšanās atzina, ka šis koncerts Latvijā ir vēl emocionālāks par iepriekšējo šovu Rīgā pirms 3 gadiem. Liepājas pludmales aizrauts, Mika brokastis ieturēja šorīt pašā jūras krastā.

Mūzikas kritiķi atzinīgi novērtējuši arī pašmāju mūziķu sniegumus. Tā, piemēram, Lindas Leen šovu mūzikas žurnālists Uldis Rudaks raksturo kā perfektu izpildījumu ar mežonīgu kaisli.

Nekad iepriekš Liepājā nebija uzstājušies tik lieli pasaules līmeņa mākslinieki un festivāla apmeklējums bija lielāks nekā cerēts. Festivāla rīkotāji centīsies rast iespēju paplašināt skrejas starp kāpām un pludmali vai ieviest jaunas papildu ejas, lai atvieglotu cilvēku plūsmu, pārvietojoties no galvenās skatuves uz parka teritoriju.

LMT Summer Sound rīkotāji saka paldies festivāla apmeklētājiem un sāk gatavoties nākamajam gadam.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu