«Daugava» piedzīvo sagrāvi arī mājās un izstājas no Čempionu līgas (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fcdaugava.lv

UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas otro kārtu nav izdevies pārvarēt Latvijas čempioniem Daugavpils «Daugava» futbolistiem.

Kvalifikācijas otrās kārtas atbildes spēlē «Daugava» savā laukumā ar 0:4 piekāpās Zviedrijas čempionvienībai Burosas «Elfsborg», divu maču summā piekāpjoties ar 1:11.

Mača 41. minūtē spēles rezultātu atklāja «Elfsborg» angļu uzbrucējs Džeimss Kīns, bet 61. minūtē Viktors Klāsons dubultoja viesu pārsvaru. Pēc piecām minūtēm Niklass Hults trešoreiz raidīja bumbu «Daugavas» vārtos, bet 86. minūtē Martins Andersons no 11 metru soda sitiena atzīmes uzstādīja spēles galarezultātu.

Atgādinām, ka pirms nedēļas Zviedrijā Latvijas čempionvienība pēc pirmā puslaika zaudēja ar 0:1, bet visā mačā cieta sagrāvi ar 1:7.

Nākamajā kārtā «Elfsborg» futbolisti tiksies ar Skotijas spēcīgāko klubu Glāzgovas «Celtic» vai Ziemeļīrijas komandu «Cliftonville». Pēc kvalifikācijas turnīra trešās kārtas notiks play-off kārta, kuras uzvarētāji kvalificēsies pamatturnīram.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu