Mailija Sairesa un Līems Hemsvorts atsauc saderināšanos (20)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Mailija Sairesa un austrāliešu aktieris Līems Hemsvorts atsaukuši saderināšanos, pirmdien apstiprināja abu zvaigžņu pārstāvji.

20 gadus vecā Sairesa un 23 gadus vecais Hemsvorts izbeiguši četrus gadus ilgušās attiecības, tomēr šķiršanās iemesls netika nosaukts.

Baumas par attiecību pajukšanu tenku portālos valda jau ilgi. Nedēļas nogalē Sairesa pārtrauca savam līgavainim sekot tviterī, kas uzjundīja vēl vienu baumu vilni.

Sairesa un Hemsvorts iepazinās 2009.gadā, kopīgi filmējoties drāmā «The Last Song». Pagājušā gada jūnijā viņi paziņoja par saderināšanos.

Kanāla «Disney» bijusī zvaigzne Sairesa, kura iekaroja popularitāti ar seriālu «Hannah Montana», pēdējā laikā cenšas atbrīvoties no tīņu elka statusa.

Pagājušomēnes viņa pārsteidza ar provokatīvu un seksuāli izaicinošu deju MTV mūzikas video balvu pasniegšanas ceremonijā.

Hemsvorts pēdējos gados kāpis pa karjeras kāpnēm. Viņš spēlējis tādās pazīstamās filmās kā «The Hunger Games» («Bada spēles»), «The Expendables 2» («Neiznīcināmie 2») un «Paranoia» («Paranoja»).

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu