Izbalsotie «Fabrikas» dalībnieki gatavojas atgriešanās koncertam (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Atgriešanās koncerts gaidāms pirmdien, un tā būs vienīgā iespēja atgriezties šovā tiem, kuri atstājuši šovu. Šodien «Fabrikā» uz mēģinājumu ieradīsies visi izbalsotie fabrikanti, lai gatavotu priekšnesumus pirmdienas  koncertam.

Par atgriešanos fabrikā cīnīsies Mārtiņš, kurš šovu pameta šonedēļ, meiteņu mīlulis Rihards, Guna, kura fabriku pameta pēc pirmā koncerta un Evija, kura uz izbalsošanu izvirzīja fabrikanti. Visvairāk izbalsoto jauniešu ir skarbajam mentoram Edgaram Kramiņam: Rita, Gunta, Ravita un Ieva.

Par to, kuram vajadzētu atgriezties, fabrikantu domas dalās. Pāvels atklāja, ka viņam visvairāk pietrūkusi Guna: «Viņa ir tik smieklīga, un citus es jau redzēju katru dienu.» Savukārt Aminata teica, ka priecātos, ja atgrieztos Rihards: «Man pietrūkst Rihards, jo viņš tāds jauks, jautrs, atklāts, saulains un džeks, bet ne jau tāpēc, ka viņš ir džeks. Man patīk viņš kā cilvēks.» Ilze teica, ka viņai pietrūkst visu izbalsoto dalībnieku: «Izņemot Rihardu, gribu satikt Ievu, Mārtiņu. Ar Mārtiņu mums bija īpašas sarunas, kuras tikai mēs sapratām.»

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu