<i>Strip Dance</i> Studijā Rīgā māca savaldzināt (139)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna attēls

Apgūsti savaldzināšanas mākslu, atklāj savu sievišķo valdzinājumu, uzlabo stāju un iemācies dejot sievišķīgi un iekārojami augstpapēžu kurpēs lēnas un jūtīgas mūzikas pavadībā, aicina www.stripdance.lv.

Daudzi jauc striptīzu un strip plastiku (tāpat strip deja, kardio striptīzu). Neskatoties uz nosaukumu līdzību, tas ir kas pavisam cits. Striptīzs (no angļu «Striptease» – atkailināties, savaldzināt, izaicināt), erotiska deja ar izģērbšanos. Strip plastika savukārt ir dejas veids, kurā apvienota aktiermāksla ar klasiskās, mūsdienu un balles deju horeogrāfiju un kustībām. Nekādas izģērbšanās, tikai plastiskas kustības lieliskas mūzikas pavadībā!

​Strip plastikas novirziens pēdējā laikā kļuvis ļoti populārs fitnesa klubos visā pasaulē. Tādas zvaigznes kā Karmena Elektra tik ļoti aizrāvušās ar šo novirzienu, ka pat izdevusi savu DVD video sēriju ar minētās dejas treniņu programmu. Arī Terija Hatčere, Goldija Houna un Pamela Andersone izvēlas strip deju kā labāko treniņu metodiku.

Iepazīstieties ar rezultātu:

Komentāri (139)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu