«Dinamo Juniors» pēcspēles metienus pieveic LČ līderus (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: hkkurbads.lv

Latvijas hokeja virslīgas čempionāta spēlē šodien «Dinamo Juniors» savā laukumā ar 4:3 pēcspēles metienu sērijā pieveica pašreizējos turnīra līderus HK «Kurbads».

Spēles rezultātu mača 6. minūtē skaitliskajā vairākumā izdevās atklāt viesu uzbrucējam Renāram Undelim, taču jau pēc 69 sekundēm Aleksandrs Pušnovs panāca izlīdzinājumu.

Otrās trešdaļas 11. minūtē pēc Iļjas Žučkova precīza metiena «Dinamo Juniors» komanda pārņēma vadību, bet trešā perioda 3. minūtē Dmitrijs Šancovojs atkal panāca neizšķirtu. Jau pēc trīsarpus minūtēm Ēriks Smuļko atjaunoja vadību «rīdziniekiem», bet trešdaļas 9. minūtē Undelis trešoreiz raidīja ripu Māra Jučera sargātajos vārtos.

Pamatlaikā un papildlaikā vārti vairs netika gūti, bet pēcspēles metienu sērijā uzvaru «Dinamo Junioram» nodrošināja Žučkovs.

Latvijas čempionāta kopvērtējumā «Kurbads» ar 29 punktiem 13 spēlēs saglabāja līderpozīciju, bet «Dinamo Juniors» ar 19 punktiem 12 mačos joprojām ir piektajā vietā.

Apskats:

Pilna spēle:

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu