Informē par CSDD darbu Talsu nodaļā 8.novembrī

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Sakarā ar A/S «Sadales tīkls» iepriekš plānotajiem remontdarbiem elektroapgādes tīklā, piektdien, 8.novembrī tehniskā apskate Talsos, Fr.Blumbaha ielā 9, strādās no pulksten 15.30 līdz pulksten 17.00, ievērojot principu «līdz pēdējam klientam», portālu «Apollo» informēja Ceļu satiksmes drošības direkcijā (CSDD).

Savukārt transportlīdzekļu vadītāju kvalifikācijas un transportlīdzekļu reģistrācijas pakalpojumus CSDD Talsu nodaļā plānots nodrošināt ar ģeneratora palīdzību un tie strādās kā ierasts – pulksten 8.30-17.00.

Tuvākās vietas Talsiem, kur 8.novembrī, laikā līdz pulksten 15.30 iespējams saņemt tehniskās apskates pakalpojumus: «vieglajiem» – Tukums (~55 km), Kuldīga (~60 km) vai Ventspils (~80 km), bet «smagajiem» – Grobiņa (~135 km).

CSDD atvainojas par neērtībām.

Informācija par CSDD nodaļām un tehniskās apskates stacijām, tajās sniegtajiem pakalpojumiem, darba laikiem un aktuālākajām izmaiņām atrodama šeit: http://ej.uz/tg73. CSDD diennakts informācijas tālrunis: 67025777.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu