Foto: Ar modes zīmolu jaunumiem iepazīstas arī Zeltiņš un Ģederte (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šo ceturtdien, 7.novembra pievakarē, modes un interjera centrā «Podium» norisinājās ikgadējā sezonas aktuālāko kolekciju parāde, kas pasākuma viesus iepazīstināja ar jaunāko rudens-ziemas 2013/2014 gada piedāvājumu no pasaulē iecienītiem augstās modes zīmoliem.

Kā ierasts, svinīgo pasākumu kuplā skaitā apmeklēja gan veikala pastāvīgie klienti un biznesa pasaules pārstāvji, gan sabiedrībā zināmas personības, kuru vidū bija arī uzņēmēja Marika Ģederte, kura, kā zināms, ir «Mrs. Universe 2008» titula ieguvēja, kā arī tiek dēvēta par Latvijas «galveno blondīni». Viņa pasākumos parasti piedomā pie izskata, jo vienmēr ierodas interesantos tērpos. Tāpat pasākumā bija ieradusies dziedātāja Liene Greifāne, iepirkšanās eksperte un skaistumkonkursu uzvarētāja Līga Meinarte, modes žurnālistes Una Ulme un Iveta Vecmane, kā arī TV personība Renārs Zeltiņš, kurš popularitāti pēdējā laikā iemantoja jaunā tēla dēļ, tēlojot «slikto opi». Paralēli krāšņajai modes skatei, viesiem tika piedāvāta aizraujoša izklaides programma ar elegantā iluzionista Mr. Fox un izsmalcinātās «Light Music Band» grupas piedalīšanos.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu