Mailija Sairusa: «Es jūtos kā viena no lielākajām feministēm pasaulē» (20)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu dziedātāja Mailija Sairusa paziņojusi, ka viņa ir «viena no lielākajām feministēm pasaulē», jo iedvesmojot sievietes būt drosmīgām.

«Es jūtos kā viena no lielākajām feministēm pasaulē, jo es sievietēm saku ne no kā nebaidīties,» uzskata Sairusa. Pēc 20 gadus vecās dziedātājas sacītā, viņai nerūp, ka cilvēki par viņu slikti domā skandalozo uzstāšanos dēļ, jo viņa zinot, ka ir labs cilvēks. «Es nekad neraizējos par to, ka mana uzvedība uz skatuves liek par mani slikti domāt. Ja cilvēki mani patiešām pazītu, viņi būtu pārsteigti par to, cik es esmu normāla,» sacīja Sairusa.

«Es, protams, esmu traka, bet es esmu normāla. Es domāju, ka sociāli es esmu daudz pieņemamāka nekā daudzi citi cilvēki šajā industrijā, jo es esmu šajā vidē uzaugusi un man nebija nekāda veida pretenziju,» skaidroja dziedātāja. Sairusa arī atzina, ka negatīvās publikācijas presē tikai palielina viņas publicitāti un ierakstu popularitāti. «Katru reizi, kad kāds par mani runā, man un manam ierakstam tiek pievērsta lielāka uzmanība,» sacīja dziedātāja. «Ja tev ir labas dziesmas, es domāju, ka tu vari vilkt mugurā, ko vien vēlies, un darīt, ko vien vēlies.» Sairusas oktobrī iznākušais jaunākais albums «Bangerz» jau nokļuvis Lielbritānijas un ASV pirktāko ierakstu topu virsotnēs.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu