«One Direction» dziedātājs spēlē Donkasteras «Rovers» futbola komandā (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Britu popgrupas «One Direction» dziedātājs Luiss Tomlinsons trešdien spēlējis Anglijas otrās spēcīgākās futbola līgas - «Championship» - komandas Donkasteras «Rovers» sastāvā. Viņš uznāca uz laukuma labdarības spēles pret Roteremas «United» 65.minūtē.

Futbola spēli vēroja aptuveni 5000 fanu - neparasti liels skaits, ņemot vērā to, ka spēle norisinājās nedēļas vidū un starp diviem zemākās līgas klubiem.

Ar futbola spēles palīdzību vākti ziedojumi vietējai «Bluebell Wood» bērnu slimnīcai.

Trešdien Tomlinsons apciemoja gadu veco Harisonu Elmeru, kurš izveseļojās par spīti ārstu drūmajām prognozēm. Tikai trīs nedēļas pēc dzimšanas Elmers sasirga ar meningītu, un mediķi šaubījās par viņa izredzēm izdzīvot.

«Harisona stāsts ir ievērojams, un man bija iedvesmojoša tikšanās ar viņu un viņa ģimeni. Es pat nevaru iedomāties, cik viņiem tas bija grūts laiks,» sacīja Tomlinsons. »«Bluebell Wood» ir fantastiska vieta, kas palīdz maziem bērniem. Esmu pagodināts, ka varu būt tās patrons un palīdzēt naudas vākšanā.»

Biļete uz futbola spēli maksāja septiņas sterliņu mārciņas (8,5 eiro). Visi ieņēmumi ziedoti slimnīcai.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu