Atklājām! Divas patiesi šokējošas tievēšanas kļūdas!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Aptaujas liecina, ka slaidāku ķermeni un plakanāku vēderu vēlas katra otrā pasaules sieviete! Tāpēc nav brīnums, ka žurnālos un internetā lasāmi neskaitāmi padomi, kā nomest lieko svaru. Tomēr lielākā daļa no šiem padomiem nedarbojas. Kāpēc? Atklājam divas patiesi šokējošas tievēšanas kļūdas, ko vismaz reizi mūžā ir pieļāvusi katra no mums! Uzzini, kā no šīm kļūdām izvairīties, un sāc notievēt jau šodien!

Vai tu ēd atbilstoši savam bioritmam?

Daba ikvienam devusi īpašu iekšējo pulksteni jeb bioritmu, kas atbildīgs par visiem galvenajiem organisma procesiem. Par šo fenomenu rakstījuši daudzi zinātnieki, tajā skaitā arī Zigmunds Freids. Pielāgojot notievēšanas metodi individuālajam bioritmam, tu vari aktivizēt organisma procesus un zaudēt svaru katru dienu. Turklāt bez jebkādas sportošanas vai badošanās. Un tieši pretēji – ja diēta konfliktē ar tavu bioritmu, pat cenšoties no visa spēka, svars nemazināsies. Lūk, ko raksta Zanda, kurai šādā veidā izdevās atbrīvoties no liekā svara:

Zanda (26): «Liekais svars mani nomāca jau pēdējos 8 gadus, neviena diēta nepalīdzēja. Tad izmēģināju internetā sastādītu metodi, kas ņem vērā mani paradumus un iekšējo pulksteni. Bija nepieciešams vienu nedēļu nodzīvot pēc man sastādīta grafika, kas ļāva zaudēt sešus kilogramus nepilnā nedēļā.»

Izpildi testu un uzzini savam bioritmam piemērotāko diētu!

Tā kā jebkura cilvēka organisms darbojas cikliski, veicot aprēķinus, iespējams līdz minūtes precizitātei noteikt, kādos laikos, kādi ēdieni un kādā daudzumā dos perfektu rezultātu tieši tavam organismam.

Vai tu zini, kā likt savai vielmaiņai dedzināt taukus?

diagnostikas veikšanas

Daba ir paredzējusi visu uzņemto uzturu pārstrādāt enerģijā, nevis veidot uzkrājumus uz gurniem un vēdera. Ievērojot personīgo olbaltumvielu un tauku līdzsvaru ikdienas uzturā, arī tev iespējams likt savai vielmaiņai dedzināt taukus un zaudēt svaru ar paliekošu rezultātu.

StockholmHealth.com

StockholmHealth.com piedāvā unikālu notievēšanas metodi, kas kopš pagājušā gada jūlija ir pieejama arī Latvijā. Šī metode 7 dienās sniedz redzamus rezultātus bez fiziskiem treniņiem, bez badošanās un bez notievēšanas tabletēm. Metodes pamatā ir katram lietotājam personīgi sastādīts individuāls notievēšanas plāns 7 dienām. Turklāt visā notievēšans programmas laikā bez maksas pieejamas arī StockholmHealth.com notievēšanas un uztura speciālistu konsultācijas. Labie rezultāti un veselīga vielmaiņa saglabājas arī pēc notievēšanas programmas beigām.

Pirmajiem 50 interesentiem šodien diētas sastādīšanu apmaksā StockholmHealth.com (pašam jāsedz tikai reģistrācijas maksa – 9.95 eiro).

tockholmHealth.com

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu