Bezmaksas liekā svara diagnostika

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Lai samazinātu lieko svaru, daudzi no mums ir gatavi akli sekot visdažādākajiem, reizēm pat krimināliem ieteikumiem par to, kā ātri un viegli atbrīvoties no liekajiem kilogramiem.

Cilvēkam ir viegli pakļauties maldinošai informācijai, vēl jo vairāk, ja tā publicēta repektablā izdevumā. Praktiski visi sieviešu un veselības žurnāli aizbildinoties ar rūpēm par lasītāju veselību, katrā izdevumā velta šai tēmai speciālus rakstus.

Dažkāt tikai ar mēneša intervālu tiek publicēti savstarpēji prutrunīgi ieteikumi un padomi par svara samazināšanas jautājumiem. Vienīgie ieguvēji no šo metožu propogandas ir paši informācijas izplatītāji, jo vairums no ieteikumiem noturīgai svara samazināšanai ir pilnīgi nederīgi.

Ko darīt un kur meklēt derīgus ieteikumus?

Ja vēlaties svaru samazināt veselīgi un noturīgi, pirmais vienīgi pareizais solis ir Jūsu liekā svara individuālo iemeslu noteikšana. Ņemiet vērā, pareiza diagnostika ir 90% no veiksmīgas notievēšanas. Liekais svars ir tieši tāds pats veselības jautājums kā sāpošs zobs vai gripa. Tāpēc, katram, kurš vēlas samazināt svaru, vispirms ir jāveic diagnostika.

Tagad, pateicoties daudzu dietologu, psihologu un sporta speciālistu vairāku gadu darbam, ikvienam cilvēkam, kuram pieejams dators un internets ir iespēja veikt liekā svara diagnostiku un saņemt individuālus, zinātniski pierādītus un medicīniski apstiprinātus ieteikumus kā veselīgi un noturīgi samazināt lieko svaru. To var izdarīt jebkurā izdevīgā laikā, neizejot no mājas vai biroja un bez iepriekšējas pieteikšanās. Vizīti vart pārtraukt un atsākt, kad vien tas ir iespējams. Apmeklējums ir anonīms un tāpēc var atbildēt pilnīgi godīgi, jo ne no viena nav jākaunās.

Turpmāk nevienam cilvēkam nevajadzētu sūdzēties, ka viņš nezin kā atbrīvoties no liekā svara.

www.world2sport.com

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu