Gari, varbūt īsi? Koši vai seksīgi? (12)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Kā katru gadu, tuvojoties pavasarim, ikviena sievišķīgā būtne ir nopietnās pārdomās.... Ko darīt ar ziemas laikā ataugušajiem matiem? Krāsot, nogriezt, vai tikai aplīdzināt, izbalināt vai tomēr nē? Jautājumu daudz un arī iespēju ne mazāk. Lai atvieglotu tev pavasara gaidas, esmu uzmeklējusi dažas jaunākās matu meistaru topa tendences un vēlos tās piedāvāt tavam vērtējumam, raksta Jana no[s:47971].

Lai arī kāda būtu tava izvēle, visam ir jānotiek pēc tava prāta. Ja neesi pārliecināta, ka īsais matu griezums ir tavu vēlmju piepildījums, tad nešķiries no savām «bizēm»! Pilnīgi noteikti! Neviena modes tendence nav jāuztver kā vienīgā pareizā un piemērotākā tev! Atrodi savu variāciju! Par laimi, mums, klientēm, labs frizieris būs gana prasmīgs, lai jaunākās matu griezumu tendences pieskaņotu ne tikai tavam matu tipam, bet arī tavai personībai un dzīvesstilam.

No pieredzes vadoties varu teikt, labs un māksliniecisks frizieris ne vienmēr maksās bargu naudu, turklāt viņam nav jābūt matu stilistam vai kādam citam tikpat skanīgi nosauktam meistaram. Visu izšķir friziera talants, spējas un vēlme sekot jaunajam. Atrodi savu cilvēku un drosmīgi ļaujies pārvērtībām! Gribu piebilst, kļūdas gadās ikvienam, arī frizierim, bet man tev ir kas sakāms – MATI ATAUG!!! Ja tev gadījās ne tik veiksmīgas pārmaiņas, nemoki sevi pašpārmetumos, bet saskati tajā ko pozitīvu – tev ir iespēja atrast jaunu meistaru un kardināli mainīt tēlu!

Vienīgais stils, kas nemainīgi topā katru gadu un visās sezonās ir – tīri un izmazgāti mati! Pārējais ir gaumes un līdzekļu jautājums. Būtiski ir izvēlēties tādu matu garumu un griezumu, kura ikdienas kopšana saskan ar tavām iespējām. Nav jēgas nogriez matus sarežģītā stilā un ikdienas mocīties ar to ieveidošanu, ja tev ir ierobežotas laika iespējas. Turklāt tāds matu sakārtojums pieprasa rūpīgu matu kopšanu ikdienas un dažādu līdzekļu izmantošanu – matu spīdumi, vasks, lakas, pūderis utt.

Cita lieta, ja matu kopšana un ieveidošana ir tavs ikdienas rituāls, kuram vari atvēlēt pietiekošu laika un rūpju daudzumu. Kā noproti, matu griezuma un frizūras izvēli lielā mērā nosaka ne tikai tavi sejas vaibsti un matu struktūra, vadoties pēc kuras matu meistars nogriež matus, bet arī tavas iespējas un vēlmes rūpēties par matu sakārtojumu ikdienā. Piemēram, jauna, strādājoša sieviete matu kopšanai var veltīt daudz vairāk laika, nekā tikpat jauna, strādājoša māmiņa. Piekritīsi?

Runājot par matu kopšanas līdzekļiem, gribu tev ieteikt izmēģinājuma tādu lietu kā matu pūderis. Manā skatījumā tas ir fantastisks izgudrojums, turklāt ļoti vienkāršs lietošanā! Lieto to, kad esi izžāvējusi matus, pirms frizūras nostiprināšanas ar laku. Ieber to matos pavisam nedaudz, tuvinot matu saknēm un ar pirkstu galiem ieberzē galvas ādā. Vienlaicīgi vai tūlīt pēc tam sakārto ar pirkstiem matus frizūrā un lieta darīta. Šis pūderis nofiksēs tavu matu sakārtojumu un nodrošinās frizūras ilgāku noturību. Esmu to lietojusi vairākas reizes, tādēļ ar pārliecību varu teikt, arī nākamajā dienā man atliek tikai piecelties no rīta un izbužināt matus, lai mans matu sakārtojums izskatītos tik pat labi, kā iepriekšējā dienā, pēc friziera apmeklējuma. Iztaujājot frizieri es uzzināju, ka pūderis piesaista lieko mitrumu no matu saknēm, līdz ar to arī frizūra saglabājas ilgām,. Matu saknes tiek it kā izsausinātas. Protams, nezinu vai tādas brīnumainas spējas ir visiem matu pūderim, es lietoju Schwarzkopf Professional OSiS+.

Pie šīm pārdomām portāls «Apollo» pievieno foto no pasaules slavenību tikšanās un izrādīšanās pasākuma Metropolitēna muzeja ikgadējā Tērpu institūta modes pasākumā. Tas ir gada lielākais notikums Ņujorkas modes kalendārā. Pavērojiet, kādus matu sakārtojumus izvēlas Holivudas zvaigznes un pasaules modes elite.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu