Krūmiņš «daiļrunīgi» izsakās par Griguli, kuras kampaņai ziedojis naudu (256)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš ziedojis 15 000 eiro Ivetas Grigules (ZZS) priekšvēlēšanu kampaņai. Viņš atklāj, ka no Eiropas neko negaida, bet par Griguli saka – viņa ir dāma «ar pautiem».  

«Man no Eiropas Savienības nekas nav vajadzīgs. Nu ja viņa varēs izsist... Viņa ir dāma, kā saka, ar pautiem. Ja četri miljardi Latvijai ir izdalīti, viņa uzstāsies, uzsitīs ar kulaku uz galda un kaut ko dabūs, nevis klusi sēdēs,» sarunā Latvijas Televīzijas raidījumā «Panorāma» sacīja Krūmiņš.

Interesanti, ka Grigule naudu viņam lūgusi kāda saviesīga pasākuma laikā. «Tad jau laikam ūdens smēlās mutē. Tā viņa izskatījās,» teica Krūmiņš.

Jāatgādina, ka Grigules pārstāvēto Zaļo un Zemnieku savienību pirms vēlēšanām dāsni atbalstījuši vairāki sabiedrībā pazīstami uzņēmēji.

Ziedojusi arī bijušā «Parex bankas» vadītāja Valērija Kargina ģimene - Valērija Kargina dēls Rems Kargins īsi pirms vēlēšanām atvēlējis 6000 eiro, bet eksbaņķiera dzīves biedre Anna Barinova 4000 eiro. Tāpat šajā laikā partijai naudu ziedojuši citi sabiedrībā zināmi uzņēmēji

Uzņēmējs Valdis Kalnozols Latvijas Televīzijai atzīst, ka 4000 eiro ziedojis tieši Grigules kampaņai.

«Grigules kundze ir mācījusies Rīgas otrajā vidusskolā kopā ar mani. Divas klases jaunāka bija. Es viņu labu laiku arī kā politiķi pazīstu - kopš 2004.gada, kad mēs kopā ne no vienas partijā, bet veicām kampaņu uz Jūrmalas domi,» skaidroja Kalnozols.

Komentāri (256)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu