Ārstu viedokļi par Žannas Friskes veselības stāvokli dalās (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Kā zināms dziedātāja Žanna Friske jau kādu laiku ārstējas vienā no Ņujorkas klīnikām, jo viņai bija atklāts smadzeņu vēzis. Lai izārstētu vēzi, slavenā Krievijas dziedātāja ārstējās ar eksperimentālu metodi. Kā atzīst ārsti, pozitīvas izmaiņas bija manāmas jau mēnesi pēc darba uzsākšanas. Šobrīd Žanna Friske var patstāvīgi staigāt, taču viņai ir nopietni pasliktinājusies redze, kā arī viņa ir novājējusi, vēsta actualnews.org

Amerikāņu ārsti ir vienisprātis un atzīst, ka dziedātāja būs pilnībā vesela pēc pāris mēnešiem, kā arī, ka ārstēšana bijusi efektīva un produktīva. Tomēr, neskatoties uz ievērojamiem panākumiem ASV, krievu onkologi joprojām uzskata, ka pilnīga atveseļošanās no smadzeņu vēža nav iespējama, taču Žannai Friskei ar katru dienu paliek arvien vieglāk.

Populārā dziedātāja gandrīz gadu no sabiedrības slēpa savu veselības stāvokli. Izrādījās, ka smadzeņu vēzis dziedātājai ir konstatēts vēl grūtniecības laikā, kad veidojumu smadzenēs varēja izoperēt. Identificējot ļaundabīgo veidojumu, ārsti Friskei piedāvājuši steidzami iziet agresīvās ķīmijterapijas kursu, taču dziedātāja no tā atteicās, lai nekaitētu sava mazuļa veselībai.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu