Tenors Antoņenko un diriģents Poga atstāj autogrāfus uz saldējuma (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Šodien Eiropas kultūras galvaspilsētas koncerta «Dzimuši Rīgā» prezentācijā pie Latvijas Nacionālās operas tenors Aleksandrs Antoņenko un diriģents Andris Poga atstāja simboliskus autogrāfus uz oficiālā «Rīga 2014» saldējuma Ekselence.

«Koncerts «Dzimuši Rīgā» būs viens no spožākajiem Eiropas kultūras galvaspilsētas muzikālajiem notikumiem, ko turklāt redzēs arī daudzu Eiropas valstu skatītāji. Šādam mūsu mūzikas izcilību kopā sanākšanas brīdim Rīgā kā Eiropas kultūras galvaspilsētā ir jākļūst par Rīgas un visas Latvijas mūziķu vizītkarti pasaulē,» uzsver nodibinājuma ''Rīga 2014'' vadītāja Diāna Čivle.

Koncerts «Dzimuši Rīgā» norisināsies sadarbībā ar oficiālo Rīga 2014 saldējumu Ekselence.

«Oficiālais Rīga 2014 saldējums Ekselence – mūsdienu Latvijas virtuves vērtību un Rīgas gardēžu kultūras vārda nesējs – aicina iepazīt latviešu skatuves izcilības koncertā «Dzimuši Rīgā». Katrs Ekselence saldējums dubultā šokolādes pārklājumā nes stāstu par Rīgu. Baudot labāko saldējumu, kas radīts Rīgā, mēs aicinām izbaudīt labāko, ko sniegs Rīgā dzimušās un pasaulē novērtētās skatuves zvaigznes. Savukārt visus «Dzimuši Rīgā» notikuma apmeklētājus Ekselence lutinās ar ekselentiem saldējuma desertiem,» papildina Normunds Staņēvičs, AS Rīgas piena kombināts (Food Union grupa) valdes priekšsēdētājs.

Koncertā uzstāsies – Maija Kovaļevska, Inese Galante, Aleksandrs Antoņenko, Egils Siliņš, Miša Maiskis, Baiba Skride, Iveta Apkalna, Vestards Šimkus, Raimonds Pauls un Laima Jansone, kā arī Latvijas Radio koris, Valsts akadēmiskais koris «Latvija» un diriģents Māris Sirmais, kamerorķestris «Kremerata Baltica» un īpaši šim projektam izveidots orķestris, kurā apvienojušies mūziķi, kuri pašlaik spēlē ne tikai Latvijas, bet arī Eiropas orķestros. Orķestri diriģēs diriģents Andris Poga. Koncerta «Dzimuši Rīgā» idejas autore ir Daina Markova, režisors Dāvis Sīmanis, scenogrāfs Aigars Ozoliņš. Koncertā skanēs R.Vāgnera, P.Čaikovska, Dž.Verdi, Dž.Pučinī, A.Maskata, Ē.Ešenvalda un daudzu citu izcilu Latvijas un pasaules komponistu skaņdarbi.

Biļešu cena uz 6.jūlija koncertu ir iepriekšpārdošanā – no 10 līdz 100 eiro, biļetes pieejamas «Biļešu Serviss» kasēs un Rīga 2014 kultūras vasarnīcā «Esplanāde 2014».

Oficiālais Rīga 2014 saldējums Ekselence ir nopērkams Latvijā un ārvalstīs. Līdz gada beigām plānots pārdot vairāk nekā 3 miljonus vienību Ekselence uz kociņa dubultā šokolādes pārklājumā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu