Daugavas koncertzālē uzstāsies Linda Leen ar koncertprogrammu «Klasika» (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Ceturtdien, 12.jūnijā, plkst.20 Daugavas koncertzālē uzstāsies Linda Leen ar koncertprogrammu «Klasika», aģentūru LETA informēja Daugavas koncertzāles pārstāvji.

Koncertā «Klasika» dziedātāja kopā ar ģitāristu Kasparu Zemīti un Štrausa stīgu kvartetu izpildīs savas visu laiku labākās oriģināldziesmas. Koncertā skanēs jau labi zināmās dziesmas - «Not to fall again»,» Let's go insane», «Lonely girl» -, kā arī melodijas, kas popularitāti ieguvušas nesen - «I do», «Stick together», «Pink glasses» un citas.

Koncerta nosaukums «Klasika» sasaucas ar programmas pavadošo sastāvu, kurā ir klasiskie stīgu instrumenti - stīgu kvartets un ģitāra. Šis koncerts būs dziedātājas debija uz Daugavas koncertzāles skatuves.

Jau ziņots, ka Daugavas koncertzāle pagājušajā nedēļā atklāja otro koncertu sezonu ar mūziķa Igo koncertu.

Daugavas koncertzāle vēra durvis pagājušās vasaras sākumā Rīgā, Triangula Bastiona ēkā. Tā ir atvērtā tipa koncertzāle ar terasi un skatu uz pilsētu un Daugavu.

Biļetes uz koncertu pieejamas «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu