Pasaulē nācis Saimniekšova dalībnieku Magones un Venta bērns (79)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Šova «Saimnieks meklē sievu» dalībniece Magone Burka aizvadītajā nedēļā laidusi pasaulē dēlu, vēsta «kasjauns.lv»

Jau ziņojām, ka Magone pēc šova kopā ar savu dēliņu devās uz Londonu, kur strādāja kādā prestižā viesnīcā. Tagad viņa dzīvo Liepājā, kur viņai palīdz draudzenes.

Jau iepriekš Magone atklāja, ka attiecību sākums ir bijis skaists un daudzsološs, tomēr beigas bijušas dramatiskas. Ventis vairāku simtu ļaužu priekšā viņu bildinājis, tomēr viņa stāsta, ka ziedi, tortes, mīlestības apliecinājumi ir bijis kā labs mākslinieciskais noformējums, prasmīgs amatiera uzvedums. «Tas, kas uzplauka starp mums, bija miesaskāre, nevis mīlestība,» Magone pastāstīja žurnālam «PDz».

Jau ceļojuma laikā abu starpā sākušās dažādas ķildas un pārpratumi. Kvēlas naktis mijušās ar bēgšanu no mājām. «Taču kura mīlestība aizliedz savu bērnu? Kura mīlestība pazemo un pazemina? Kura mīlestība izsmej otra vājības? Kura mīlestība pazemo un pazemina?» teikusi Magone.

Zināms, ka Magone Londonā Daugavas Vanagu namā uzstājās ar savas dzejas lasījumiem. Magones literārais redaktors Miks Celmiņš žurnālam «Kas Jauns» stāstījis, ka ar Magoni viss ir kārtībā, viņa dzīvo Latvijā un negrasās braukt prom.

Komentāri (79)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu