Jauno māmiņu pārvērtības. Pirms un pēc (35)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.3ade.lv

Gatava uz visu! Jauno māmiņu pārvērtības! Tieši tā sauc Māmiņu kluba projektu, kas īstenots sadarbībā ar profesionālo matu kosmētiku LAKMĒ, raksta [s:48276].

Mēs nespējām paiet garām un nedalīties ar jums par šīs komandas paveikto kolosālo darbu. Jaunajām māmiņām, kā nevienam citam, ir nepieciešamas ne vien pārvērtības, bet gan nopietna sapurināšana.

Ko parasti iesāk sieviete, kas vēlas kaut ko mainīt? Pareizi! Pirmkārt, viņa dodas uz frizētavu pēc jauna matu griezuma vai matu toņa.

Viņu māc tūkstošiem šaubu... Atstāt iepriekšējo matu toni! Nē, tik ļoti īsus matus negriezīsim, vienīgi galiņus... šajā vietā varētu īsākus, bet pavisam nedaudz... Bet varbūt kaut ko mainīt nav vērts...?

NĒ! Ir vērts! Nebaidieties no savām vēlmēm, ļaujiet tām būt un ļaujiet mums tās īstenot dzīvē! Zem šādas devīzes 2014. gada aprīlī portālā maminuklubs.lv ar profesionālās kosmētikas LAKMĒ atbalstu startēja projekts «Gatava uz visu».

Lai kļūtu par tā dalībnieci, bija nepieciešams iesūtīt vienu savu blogu, kurā bija jāiepazīstina ar sevi, cik bieži meitene maina savu tēlu, parādīt bildēs, kāda viņa bija, paskaidrot, kas ik reizi rosināja viņu pārmaiņām, kurā no tēliem viņa sajutās vislabāk un kāpēc. Tāpat bija nepieciešams padalīties ar jaunāko foto un uzrakstīt vēlmes attiecībā uz pārmaiņām sevī.

«Nebaidieties ne no kā, tomēr esat gatavas uz visu! » - šāds bija projekta leitmotīvs. Rezultātā tika atlasīti vairāki meiteņu trio. Ar pirmo trio mēs jūs iepazīstināsim.

Pārvērtību labākajās tradīcijās «Х» dienā meistaru komanda sagaidīja meitenes skaistumkopšanas salonā HAIR GOLDY LABORATORY. Darbs solījās būt grūts, tomēr aizraujošs.

Meitene №1

Glīta blondīne, kuras mati, par nožēlu, tika sabojāti neskaitāmo krāsošanu ietekmē, iegūstot blāvu nokrāsu.

Tika izlemts nedaudz «atvēsināt» matu krāsu, lai padarītu seju, īpaši acis, izteiksmīgākas. Tāpat arī nolēmām paeksparementēt ar matu griezumu, izveidojot skaistu asimetriju.

Meitene №2

Vēl viena skaistule, tomēr ar dabīgu matu toni, kas pēc meistaru domām šķita nomācošs. Meistari nolēma riskēt un uzdrošināties uz kardinālām pārmaiņām. Rezultātā – stilīgs, īss matu griezums un spilgts matu tonis. Kā jums patīk?

Meitene №3

Trešajai māmiņai ir skaisti viļņaini mati, tomēr pablāvi un bez jebkādiem akcentiem. Meistari nodemonstrēja modelei, kā padarīt matu krāsu koķetāku un kā pareizi modelēt viļņainus matus.

Pēc paveiktā darba frizieri uzticēja modeles apģērbu veikala LILY vizāžistiem un stilistiem, kas katrai meitenei piemeklēja aktuālu komplektu.

Lieliski paveikts darbs, kas ne vien padara krāšņāku, bet arī ceļ spārnos, dāvājot jaunas sajūtas un iespējas!

Turpinājums noteikti sekos!

Komentāri (35)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu