«Zvaigžņu kari 7» aktierim Harisonam Fordam veikta operācija (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu aktierim Harisonam Fordam operēta kāja, ko viņš savainoja zinātniskās fantastikas filmas «Star Wars: Episode VII» («Zvaigžņu kari 7») uzņemšanas laukumā.

Kinostudija «Disney» pagājušonedēļ paziņoja, ka filmēšanas laikā 71 gadu vecais Fords esot salauzis kreiso kāju.

«Viņš jūtas labi un gaida, kad varēs atgriezties pie darba,» sacīja aktiera pārstāve.

«Zvaigžņu karu 7» filmēšana ritēs, kā plānots. Forda ainas atliktas kā pēdējās, lai viņš tās varētu nospēlēt pēc izveseļošanās.

Fords gaidāmajā kinolentē atkārto Hana Solo lomu, ko pēdējoreiz tēloja oriģinālajā «Zvaigžņu karu» triloģijā. Tā iznāca no 1977. līdz 1983.gadam.

«Zvaigžņu kari 7» iznāks 2015.gada 18.decembrī. Filmā būs redzami aktieri Adams Draivers, Oskars Īzaks, Endijs Serkiss, Džons Bojega un Deisija Ridlija, kā arī seriāla «Game of Thrones» («Troņu spēle») aktrise Gvendolīna Kristija.

Filmā atgriezīsies aktieri no iepriekšējām «Zvaigžņu karu» franšīzes filmām. Tie ir Fords, Kerija Fišere un Marks Hamils.

2012.gadā «Disney» par 4,05 miljardiem ASV dolāru (2,96 miljardiem eiro) pārpirka režisora Džordža Lūkasa kinostudiju «Lucasfilm» un līdz ar to arī tiesības uz «Zvaigžņu karu» sēriju. Studija plāno izdot jaunu «Zvaigžņu karu» triloģiju, kā arī vairākas radniecīgas kinolentes.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu