«General Motors» liek auto tirgotājiem apturēt «Cruze» modeļu pārdošanu (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

ASV autobūves gigants «General Motors» (GM) paziņojis automašīnu tirgotājiem pārtraukt aptuveni 33 000 jaunu un lietotu «Chevrolet Cruze» modeļu tirdzniecību, ņemot vērā iespējamas problēmas ar Japānas uzņēmuma «Takata» ražotiem gaisa spilveniem.

Iespējami defekti ar «Takata» ražotājiem gaisa spilveniem, kas var pārplīst un izraisīt atlūzu izplatīšanos automašīnā, izraisījuši jau vairāku miljonu automašīnu atsaukšanu visā pasaulē, lielu daļu no tiem īstenojot Japānas autobūves uzņēmumam «Toyota».

GM preses pārstāvis pavēstīja, ka kompānija informējusi ASV un Kanādas automašīnu tirgotājus pārtraukt «Cruze» piegādes, lai arī neietekmēto automobiļu tirdzniecība atsāksies līdz šīs nedēļas beigām.

Autoražotājs norāda, ka atsevišķas automašīnas varētu būt aprīkotas ar defektīvu vadītāja puses gaisa spilvenu piepūšanas mehānismu, kura ražošanā varētu būt izmantota neatbilstoša detaļa.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu