Slaktiņš Alpos: Sievietei bija noslēpumains vīrs, kurš nomira tajā paša dienā (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Klajā nākuši jauni fakti par 2012.gadā notikušo slepkavību Augšsavojas departamenta Ševalīnas ciemā, kur nogalināta britu ģimene un kāds franču velosipēdists.

Britu mediji vēstī, ka vienai no apšaudē nogalinātajām sievietēm bijis «noslēpumains bijušais vīrs», kurš nogalināts tieši tajā dienā.

Kā zināms, pirms diviem gadiem apšaudē nogalināts 50 gadus vecais Saads al Hilli, viņa sieva un sievasmāte, kā arī kāds franču velosipēdists. Uzbrukumā izdzīvoja ģimenes bērni - četrus un septiņus gadus vecas meitenes.

Jaunākā no viņām bija paslēpusies automašīnā BMW zem savas mātes līķa un tika atrasta apmēram astoņas stundas pēc slepkavības. Vecākā meitene smagā stāvoklī tika nogādāta slimnīcā.

Tikmēr otrdien nākušas klajā ziņas par Al Hili kundzes «slepeno bijušo vīru», kurš tieši šajā dienā mīklainos apstākļos zaudējis dzīvību ASV.

Izmeklētāji neizslēdz iespējamību, ka šīs slepenās attiecības varēja radīt nozieguma motīvu 2012.gada septembrī.

Atklājies, ka Ikbala Al Hilli bija precējusies ar kādu zobārstu no ASV, kuru izmeklētāji nodēvēja par Džeimsu T. Laulība ilgusi no 1999.gada februāra līdz 2000.gada decembrim.

Lai arī oficiālie slēdzieni liecināja, ka vīrietis miris pēc sirdstriekas, izmeklētāji norāda, ka joprojām nav gūtas atbildes uz vairākiem jautājumiem, piebilstot, ka izmeklēšanas laikā izdevies atklāt «pārsteidzošus faktus».

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu