Kā Aijai Bērziņai izdevies jau 10 gadus braukt bez tiesībām? (239)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Pirms 10 gadiem, kad dziedātājai Aijai Bērziņai bija vēl tikai 18 gadi,  viņa piedalījās TV talantu šovā «Fabrikas Muzikālais teātris», kurā uzvarēja un balvā saņēma «Peugeot» automašīnu, vēsta žurnāls «Kas Jauns».

Aijai tas bija pirmais stimuls iestāties autoskolā un tikt pie autovadītāja apliecības, tomēr tā nenotika. Ar pirmo piegājienu pie tiesībām tikt neizdevās, jo autoskolas ceļā stājās viņas karjera. Plāni par tiesībām palika otrajā plānā.

Neskatoties uz to, dziedātājai šo 10 gadu laikā vairākkārt tika izsniegta mācību braukšanas atļauja jeb «baltās tiesības», taču tām jau sen ir beidzies termiņš. Žurnāls «Kas Jauns» ir novērojis, ka Aija automašīnu vada bez autovadītāja apliecības, jo arī šoferis ar trīs gadu stāžu dziedātājai līdzi vairs nebrauc.

Pastāv iespēja, ka, pateicoties iemantotajai popularitātei, dziedātāja nemaz neuztraucas, ka policisti varētu iedomāties pārbaudīt, vai Aijai Bērziņai ir derīga autovadītāja apliecība.

Komentāri (239)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu