<i>Gangsteris</i> Ļepss ar gudru gājienu apiet liegumu uzstāties «Jaunajā Vilnī» (83)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Festivāls «Jaunais vilnis» Jūrmalā šogad norisināsies no 22.jūlija līdz 27.jūlijam. Kā ierasts, pasākumā būs manāmas un uzstāsies daudzas slavenības. Jau ziņojām, ka vienam no pelnošākajiem Krievijas izpildītājiem Grigorijam Ļepsam šogad liegts uzstāties konkursā.

Grigorijam Ļepsam šogad bija paredzēts uzstāties primadonnas Allas Pugačovas radošajā vakarā, taču plāni tika mainīti un Ļepsa vārds tika izsvītrots no saraksta. «Jaunā viļņa» organizatori un mākslinieka menedžeris par uzstāšanās liegumu iemesliem klusē, taču klīst baumas, ka tas ir tāpēc, ka Ļepss piedalījies Krievijas dienai veltītā koncertā kūrortpilsētā Jaltā, Ukrainas dienvidos. Šo pasākuma rīko telekompānija «Krasnij kvadrat», savukārt «Jaunā viļņa» oficiālais kanāls jau daudzus gadus ir «Rossija 1».

Neskatoties uz Ļepsa vārda izsvītrošanu no sarakstu, slavenais Krievijas estrādes mākslinieks tik un tā koncertēs Jūrmalā vienu dienu pēc «Jaunā Viļņa» - 28.jūlijā.

Šā gada martā iznācis Ļepsa jaunākais albums »Гангстер №1» (Gangsteris nr.1). Žurnāls «Privātā Dzīve» ziņo, ka šāds pats nosaukums ir piešķirts arī dziedātāja koncertprogrammai, ar kuru dziedātājs viesosies Jūrmalā. Albumā iekļautas viņa jaunās kompozīcijas, tomēr koncertā Grigorijs Ļepss izpildīs arī savus slavenākos hītus.

Komentāri (83)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu