Žanna Friske Rīgas dievnamā nokristījusi dēlu (78)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Ar vēzi smagi slimā dziedātāja Žanna Friske jau apmēram mēnesi uzturas īrētā privātmājā, Jūrmalā, kur iziet kārtējo rehabilitācijas kursu pēc smagās ārstēšanās ASV, ziņo žurnāls «Kas Jauns».

Pirms kāda laika viņa Jūrmalā viņa nosvinēja savu 40.dzimšanas dienu, bet 25.jūlijā Vissvētās Dievmātes pasludināšanas pareizticīgo baznīcā Friske nokristīja savu dēlu Platonu. Kristības apmeklēja vien tuvākie ģimenes locekļi un draugi, vēsta žurnāls «Kas Jauns».

Platona krustvecāki šobrīd ir Žannas tuvākā draudzene, bijusī grupas «Bļestjaščije» dalībniece Olga Orlova un Maskavā populārs dīdžejs Fjodors Fomins.

Jau zināms, ka sešus mēnešus Friske ārstējās Losandželosas slimnīcā. ASV viņa dzīvoja pie draugiem, kuri palīdzēja un veda viņu uz procedūrām, kur nācās ārstēties eksperimentāliem līdzekļiem. Amerikā atbalstīt Žannu ieradās arī viņas māte un dēliņš, tomēr tagad jau apmēram mēnesi slavenā Krievijas dziedātāja dzīvo Jūrmalā.

Komentāri (78)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu