Igo priecēs sava talanta cienītājus ar koncertprogrammu «Dzīve bez apstājas» (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Vienmēr idejām bagātais, vienmēr kustībā esošais Igo savus talanta cienītājus priecēs ar koncertprogrammu «Dzīve bez apstājas» 20. augustā plkst. 20.00 Dzintaru koncertzālē. 

Koncerta programmā iekļautas kompozīcijas, īpaši akcentējot Igo vokālos duetus. Igo uzstāsies kopā ar Aiju Vītoliņu, Antru Stafecku, Ditu Lūriņu - Eglienu, Ivo Fominu un Arti Dvarionas. Piedalīsies arī koris «Balsis» un diriģents Ints Teterovskis.

Dziesmu aranžijas tiek veidotas noskaņām un kontrastiem bagātā akustiskā (unplugged) versijā. Labi pazīstamas un retāk dzirdētās dziesmas iegūs vēl nedzirdētu skanējumu, pateicoties divām akustiskām ģitārām - Aivars Hermanis un Kaspars Zemītis, čellam - Raimonds Macats, sitamiem instrumentiem – Kaspars Kurdeko un taustiņinstrumentam - Juris Kristons.

Koncertā mīsies džeza, blūza, regeja, spāņu flamenko, Latīņamerikas bossa-nova un akustiskā roka mūzikas virzieni. IGO aicinātais spēcīgais mūziķu sastāvs brīvi ievij kopējos aranžējumos roka un akadēmiskās mūzikas skanējumu.

Muzikālā daļa tiks papildināta ar deju priekšnesumiem. Horeogrāfiju veidos Agris Daņiļevičs ar deju grupu «Dzirnas».

Koris «Balsis» kopā ar diriģentu Intu Teterovski piešķirs koncertam daudzbalsīgu spēku un kopdziedāšanas prieku.

Biļetes www.bilesuparadize.lv un «Biļešu paradīze» kasēs.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu