Divi pamatuzdevumi ceļā uz liekā svara samazināšanu (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Marvels Grejs ir izveidojis svara samazināšanas metodi, kura spēj palīdzēt visiem, kas to ir uzsākuši un turpinājuši vismaz pāris nedēļas. Rezultāti būs vēl labāki, ja programmu lietosiet 1 - 2 mēnešus. Panākumi ir garantēti katram, kurš spēj veltīt 10 minūtes laika, lai piefiksētu dienas laikā apēsto un atbildētu uz dažiem speciāli sagatavotiem jautājumiem.

Šī svara kontroles un samazināšanas metode ir izveidota, balstoties uz vairāku tūkstošu cilvēku personisko pieredzi svara samazināšanas jautājumos. Programmas tapšanas laikā diētas autors ir aptaujājis vairāk nekā 12 000 abu dzimumu un visu vecumu cilvēki ar dažādām liekā svara problēmām. Apkopojot iegūtos rezultātus Marvels Grejs ir atklājis noslēpumu, kāpēc vieniem cilvēkiem no liekā svara izdodas atbrīvoties bez īpašas piepūlēšanās, bet citi nevar «nomest» pat kilogramu, lai arī cenšas no viesiem spēkiem.

ā

Kas jādara, lai samazinātu svaru ar Marvela Greja Diētas palīdzību?

Viss ir ļoti vienkārši. Pēc tam, kad esat saņēmuši jaunu ieteikumu, atliek tikai to izpildīt un rakstiski piefiksēt paveikto. Protams, ka saņemot jaunus norādījumus nedrīkstat aizmirst par iepriekš saņemtajiem. Uzdevumu izpildīšanas vai neizpildīšanas dokumentēšana ir īpaši svarīga, jo tikai tā jūs sapratīsiet, kas izdodas un kas nē, kas svarīgs un kas nebūtisks.

Šodien publiskojam uzreiz divus uzdevumus. Šie divi ieteikumi vienlaikus ir gan paši vienkāršākie, gan arī paši sarežģītāki. Ar tiem viss sākās, bet diemžēl, bieži vien ar tiem arī viss beidzās.

Pirmais uzdevums: Lēmuma pieņemšana

Lai kaut ko sasniegtu, ir jāpieņem lēmums par to, ka izvēlētais mērķis jums ir ļoti svarīgs. Nav lielas atšķirības vai vēlaties nopelnīt daudz naudas, vai samazināt lieko svaru, jebkurā gadījumā viss sākas ar lēmuma pieņemšanu.

Vairums cilvēku, kuri ir veiksmīgi uzvarējuši savu liekā svara problēmu var diezgan precīzi definēt, kad un kādos apstākļos ir pieņēmuši konkrēto lēmumu.

Ja lēmums ir pieņemts, tad varam pāriet pie Otrā uzdevuma: Laika rezervēšanas

Gribat jūs to vai nē, bet, lai samazinātu svaru, tam ir jāatvēl speciāli izdalīts laiks. Tas ir pats svarīgākais nosacījums, lai panāktu rezultātu. Savādāk neko izdarīt nevar. Ja nevar atvēlēt laiku, nevar uzcept pankūkas, nevar izravēt zemenes, nevar nopelnīt «Lielo Rubli» un nevar atbrīvoties no liekā svara.

Ja varat svara samazināšanai atvēlēt kaut vai tikai 10 minūtes dienā, uzlabojumi būs jūtami jau pēc nedēļas vai divām. Ja atvēlēsiet vairāk nekā 10 minūtes, rezultātus sajutīsiet vēl ātrāk.

Ja svara zaudēšanai 10 minūtes dienas laikā atvēlēt nevarat, arī nekas traks. Vienkārši šobrīd svara samazināšana nav jūsu prioritāte, jo cilvēks vienmēr atrod laiku tam, kas viņam patiešām ir svarīgs.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu