Foto: Kā šobrīd izskatās Krievijas slavenā dziedātāja Žanna Friske (46)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Slavenā krievu dziedātāja Žanna Friske šobrīd dzīvo Jūrmalā, kur iziet kārtējo rehabilitācijas kursu pēc sarežģītas un ilgas ārstēšanās Amerikas Savienotajās Valstīs. 

Jau ziņojām, ka pavisam nesen Žanna Rīgas dievnamā nokristīja savu dēlu, Platonu. Lai gan kristības apmeklēja vien tuvākie ģimenes locekļi un draugi, šobrīd internetā klīst dziedātājas fotogrāfijas. Friski ir grūti atpazīt.

Spriežot pēc bildēm, Žannas veselības stāvoklis patiešām ir uzlabojies. Zināms, ka katru dienu viņa staigā divus kilometrus un cītīgi strādā pie atveseļošanās, ziņo «topnews.ru».

Lai arī fotogrāfijās ir redzams, ka Žannas veselības stāvoklis ir dzīvīgāks nekā agrāk, slaveno dziedātāju šobrīd ir ļoti grūti atpazīt un viņas izskats ir mainījies.

Sešus mēnešus Friske ārstējās Losandželosas slimnīcā. ASV viņa dzīvoja pie draugiem, kuri palīdzēja un veda viņu uz procedūrām, kur nācās ārstēties eksperimentāliem līdzekļiem. Amerikā atbalstīt Žannu ieradās arī viņas māte un dēliņš, tomēr tagad slavenā Krievijas dziedātāja dzīvo un ārstējas Jūrmalā.

Komentāri (46)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu