Broka iecelta LGS valdes locekļa amatā (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Bijusī tieslietu ministre Baiba Broka (NA) iecelta uzņēmuma «Latvijas gaisa satiksme» (LGS) valdes locekļa amatā, informē Satiksmes ministrijā (SM).

Piektdien notikušajā LGS akcionāra sapulcē Broka atjaunota amatā, un darbu valdē uzsāks no 1.septembra.

Kā ziņots, uzņēmuma LGS akcionārs SM piektdien sasauca uzņēmuma akcionāra sapulci ar vienu darba kārtības jautājumu par valdes sastāvu. Akcionāru sapulcē bija plānots izskatīt jautājumu par bijušās tieslietu ministres Baibas Brokas (NA) atjaunošanu LGS valdes locekļa amatā.

Atjaunojot Broku valdes locekļa amatā, tiek ņemta vērā viņas iepriekšējā pieredzi darbā LGS, atbildot par uzņēmuma Administratīvo departamentu un starptautisko projektu koordinēšanu. Sm norāda, ka Broka aktīvi strādāja visos uzņēmuma starptautiskajos projektos - Ziemeļeiropas funkcionālā gaisa bloka (NEFAB) biznesa un attīstības darba grupā, «Eurocontrol» Aviācijas konsultatīvajā padomē, Civilās aeronavigācijas pakalpojumu organizācijas (CANSO) Juridiskās un Politikas izstrādes komitejā un normatīvo aktu apakšgrupā.

Broka ir ieguvusi augstāko juridisko izglītību Latvijas Universitātē – maģistra grāds sociālo zinātņu tiesību nozarē, turpina studēt doktorantūrā.

Broka ir vairāku nozīmīgu aviācijas sertifikātu īpašniece. Apguvusi gaisa satiksmes vadību, aviācijas attīstību, vienotās Eiropas debesis ieviešanu, aviācijas tiesības vadītājiem – zināšanas iegūtas Starptautiskajā aviācijas transporta asociācijā (IATA).

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu