Skandāls turpinās: Olga Rajecka atbild uz vīra bijušās apsūdzībām (576)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Jau pagājušajā nedēļā ziņojām par atklātu Iritas Baumanes stāstu par to, kā izbeidzās viņas attiecības ar inženieri Ivo Bankavu, kurš tagad ir apprecējies ar pašmāju dziedātāju Olgu Rajecku.

Lasi šeit: Skandalozs stāsts par Olgas Rajeckas vīra šķiršanos no bijušās

Irita Baumane uzskata, ka Olga viņas bijušo draugu ir nobūrusi un tieši dziedātāja ir tā, kura neļauj Bankavam satikties ar abu dēlu Edvardu, kuru Baumane laida pasaulē 11.jūlijā.

Uz šādiem skandaloziem un atklātiem izteikumiem, žurnālam «Kas Jauns» pati Rajecka atklājusi, ka viņai ļoti žēl par cilvēkiem, kuriem tik dikti skauž citu mīlestība un laime.

Olga uzskata, ka Irita tikai emociju uzplūdā devusies pie dzeltenās preses, lai, skaudības un greizsirdības vadīta, apmelotu jauno pāri.

Iespējams, ka Iritai tas ir tikai pārdzīvojums, jo apmēram tajā pašā laikā, kad viņa laida pasaulē mazo Edvardu, pie citas aizgāja gan jaundzimušā tēvs, gan Irita bijušais vīrs un pārējo divu bērnu tēvs - Atis Baumanis.

Rakstā, ko publicējām pagājušajā nedēļā, bija minēts Iritas Baumanes apgalvojums, ka Olga aizliegusi Ivo Bankavam satikties ar jaundzimušo un nevēlas viņu materiālu atbalstīt.

Olga un Ivo šo informāciju uzskata par nekaunīgu apmelošanu

«Klaji meli! Nekad neesmu bijusi pret bērnu. Neesmu lūgusi vai kā citādi ietekmējusi Ivo, lai viņš ar mazo netiktos. Gluži otrādi. Tas nav godīgi, ka sieviete izmanto bērnu, lai censtos manipulēt ar vīrieti, kurš vairs nav ar viņu kopā, un ar preses starpniecības izrādītu savu bezpalīdzību. Turklāt nelietīgi bradājot kājām pašas bērna tēva reputāciju,» žurnālam «Kas Jauns» paskaidro Olga Rajecka.

Olga atklāj, ka cenšas pret visu šo skandālu attiekties mierīgi un ar smaidu, lai gan nav patīkami, ka acīmredzot atriebības, greizsirdības un skaudības dēļ viņa publiskajā telpā ir padarīta par teju vai bērnu nīdēju.

Veikts paternitātes tests

Arī Ivo ir noliedzis, ka Olga aizliegusi viņam tikties ar jaundzimušo.

«Bērni Olgai vienmēr ir daudz nozīmējuši. Viņa pati ir uzaudzinājusi meitu un nekad man nav liegusi tikties ar savu bērnu,» paskaidro Bankavs, «ir savi iemesli, kāpēc attiecības ar bijušo draudzeni ir tādas, kādas tās ir. Un to lielo daļu nepatiesības, ko viņa ir publiskojusi, es nevēlos iztirzāt vai attaisnot. Lai paliek uz viņas sirdsapziņas.»

Izrādās, ka bērnam patiešām tiks veikts tests paternitātes noteikšanai, jo turpmāk Ivo ir izlēmis balstīties tikai uz apstiprinātiem faktiem un pierādījumiem.

Komentāri (576)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu