Atklātas detaļas par Andželīnas Džolijas un Breda Pita kāzām (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Andželīnas Džolijas un Breda Pita kāzas bija pēkšņas un nevienam par tām nebija ne jausmas. Izrādās, ka pat Džolijas tēvam ne, jo arī viņš netika ielūgts uz kāzu ceremoniju.

Aktieru kāzas notika šaurā ģimenes un draugu lokā, Francijā. Par tām nezināja neviens, tomēr portāls «uk.eonline.com» ir apkopojis jaunā pāra kāzu ceremonijas detaļas.

Kāds avots ziņo, ka Andželīnas kāzu kleita bija ļoti tradicionāla, taču kleitai bija gara šlepe, kuru klāja mežģīnes un zīds.

Andželīnai ap kaklu bija mazs kuloniņš, kurš reiz piederējis viņas mātei, tajā iekšā bija mammas fotogrāfija. Un, protams, ka Džolijai bija plīvurs. Avoti ziņo, ka tad, kad Breds to pacēla, viņš noelsās, jo Andželīna izskatījās starojoši.

«Aktieru pāra dēliem mugurā bija vienādi uzvalki, kuri bija saskaņoti ar Breda Pita apģērbu. Meitām mugurā bija kleitas, kuras bija pieskaņotas viņu individuālajiem tēliem un speciāli izgatavotas,» ziņo avots.

Džolijai un Pitam ir seši bērni un arī viņi piedalījās kāzu ceremonijā. Kad Andželīna devās pie altāra, viņu pavadīja vecākie dēli, Madoks un Paks, tikmēr meitenītes - Zahāra un Viviāna - kaisīja ziedlapiņas, taču Šiloha un Noks padeva gredzenus.

Breds un Andželīna apprecējās svētdienas pēcpusdienā, kapelā, kura atrodas netālu no viņu īpašuma Francijā.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu