Harisons Fords atkal «zirgā», filmēšana turpinās (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Atsākusies zinātniskās fantastikas filmas «Star Wars» («Zvaigžņu kari») filmēšana, ko uz laiku nācās pārtraukt aktiera Harisona Forda savainojuma dēļ, ceturtdien ziņoja žurnāls «The Hollywood Reporter».

Režisora Dž.Dž.Abramsa jaunākās filmas uzņemšana norisinās «Pinewood» kinostudijā Lielbritānijā.

Kā jau ziņots, jūnijā 71 gadu vecais Fords filmēšanas laikā salauza kreiso kāju. Viņam tika veikta operācija.

Fords gaidāmajā kinolentē atkārto Hana Solo lomu, ko pēdējoreiz tēloja oriģinālajā «Zvaigžņu karu» triloģijā. Tā iznāca no 1977. līdz 1983.gadam.

«Zvaigžņu kari 7» iznāks 2015.gada 18.decembrī. Filmā būs redzami aktieri Adams Draivers, Oskars Īzaks, Endijs Serkiss, Džons Bojega un Deisija Ridlija, kā arī seriāla «Game of Thrones» («Troņu spēle») aktrise Gvendolīna Kristija.

2012.gadā «Disney» par 4,05 miljardiem ASV dolāru (2,96 miljardiem eiro) pārpirka režisora Džordža Lūkasa kinostudiju «Lucasfilm» un līdz ar to arī tiesības uz «Zvaigžņu karu» sēriju. Studija plāno izdot jaunu «Zvaigžņu karu» triloģiju, kā arī vairākas radniecīgas kinolentes.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu