Ukrainas separātisti pauž savu attieksmi pret Skotijas neatkarību (131)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ukrainas austrumos esošie separātisti ir pauduši sašutumu par gaidāmo Skotijas neatkarības referendumu. Viņi pauž neizpratni, kāpēc Lielbritānija neizmanto bruņotos spēkus pret Skotijas «separātistu kustību», raksta ārvalstu mediji.

Ukrainas separātisti uzskata, ka gan «Jaunkrievijas», gan Skotijas tieksme pēc neatkarības ir vērtējama vienādi. Taču Lielbritānijas valdība ļauj Skotijai lemt par savu nākotni, neizmantojot bruņotos spēkus, kā tas notiek Ukrainā.

Sociālajos tīklos Ukrainas separātistu atbalstītāji publicējuši vairākus ierakstus, kuros pauž uzskatu, ka teororistu līderiem Aleksandram Možajevam (Babajam) un Igoram Girkinam (Strelkovam) ir jādodas uz Skotiju, kur nepieciešams «ieviest kārtību».

Ukrainas austrumos ir izsludināts pamiers, kurš tiek uzskatīts par potenciāla ilgstoša miera sākumposmu. Tiesa, Krievija ir noraidījusi saistību ar Ukrainas austrumos notiekošo, pie visa vainojot Ukrainas valdību.

Бабай придёт, В Шотландии порядок наведет! #YesScotland Scotland FREE #YES #Шотландия #Лондон #Англия pic.twitter.com/rXKjq6b9U3

— 100% Павел Рыжевский (@rpgrpgS) September 9, 2014

Скотландия будет свободной! ;о) http://t.co/P5jlZqwTKP pic.twitter.com/U03FwhXx08

— Вести КПСС (@vesti_kpss) September 9, 2014
Komentāri (131)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu