Topmodele Kara Delevinja ieguvusi galveno lomu filmā (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Britu topmodele Kara Delevinja spēlēs galveno lomu amerikāņu rakstnieka Džona Grīna bestsellera «Paper Towns» («Papīra pilsētas») ekranizācijā.

Delevinja ir starp panākumiem bagātākajām britu modelēm. Viņa ir zīmolu «Topshop» un «Burberry» reklāmas seja, kā arī pozē fotosesijām modes žurnālos un izrāda tērpus dizaineru skatēs.

Viņa spēlēs Margo Rotu otrā Grīna romāna ekranizācijā, apstiprināja kinostudija «20th Century Fox». Rakstnieka jauniešu grāmatas «The Fault in Our Stars» («Vainīgas ir zvaigznes») kino adaptācija šogad guva lielus kases ieņēmumus no biļešu pārdošanas kinoteātros.

«Karas Delevinjas priekšlasījums pārsteidza visus, tai skaitā arī mani!» Grīns tvītoja. «Viņa lieliski izprot Margo tēlu.»

Grīna romānā aprakstīta kaimiņu Margo un Kventina satuvināšanās pēc tam, kad viņi uziet pašnāvību izdarījuša vīrieša līķi. Kad Margo pazūd bez pēdām, Kventins dodas viņu meklēt.

Kinolente iznāks nākamgad.

Delevinja saņēma kritiķu atzinību par otrā plāna lomu kinolentē «The Face of an Angel» par notiesātās slepkavas Amandas Noksas prāvu.

Saskaņā ar ārzemju mediju ziņām Delevinja ieguvusi lomas filmā «Tulip Fever» ar britu aktrisi Džūdiju Denču, kā arī fantāzijas kinolentē «Pan».

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu