Jaunākās ziņas par Žannas Friskes veselības stāvokli (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Jaunākās ziņas par krievu estrādes mākslinieces Žannas Friskes veselības stāvokli ir pozitīvas. Tā turpina uzlaboties. 

«Šī traģiskā Žannas diagnoze patiesībā atkal satuvināja kopā vecus draugus,» ir paziņojusi Olga. «Tas tikai pierāda, ka cilvēki spēj atkal satuvināties, ja notiek kaut kas slikts.»

Līdz šim viņas labākā draudzene Olga visu laiku bijusi blakus un darījusi visu kas ir spēkos, lai Friski aprūpētu, raksta «actualnews.org».

Šobrīd dziedātājas veselība uzlabojas. Zināms, ka slimības periodā Žanna pamatīgi pieņēmās svarā, tomēr šobrīd viņa ir nometusi jau piecus kilogramus un turpina cīnīties, lai atkal būtu formā.

Friske cenšas regulāri sazināties ar ģimeni un draugiem, pavisam nesen viņa atsāka patstāvīgi iepirkties un gatavot ēst.

Zināms, ka Žanna Friske šobrīd dzīvo Jūrmalā, taču viņai ir ļoti grūti pavadīt laiku mierā, jo pie viņas mājām nemitīgi atrodas žurnālisti un fotogrāfi, kuri vēlas ar viņu aprunāties. Dziedātāja jūtas labi, taču vēl nav gatava sniegt intervijas par notikušo.

Ilgu laiku Žanna Friske pavadīja Losandželosā, ASV, kur ar eksperimentāliem līdzekļiem centās ārstēt smadzeņu vēzi. Viņas veselība pamazām sāk uzlaboties, taču tam ir nepieciešams laiks un rehabilitācija būs jāturpina vēl kādu laiku.

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu