Iesaki savu mūzikas skolotāju! (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

1. oktobrī visa pasaule atzīmē Starptautisko mūzikas dienu, bet pirmā oktobra svētdiena jau tradicionāli ir Starptautiskā skolotāju diena. Atzīmējot šos svētkus, Latvijas Nacionālā opera vēlas īpaši sveikt mūzikas skolotājus, tādēļ aicina ikvienu, kura dzīvē nozīmīga loma bijusi kādam lieliskam mūzikas skolotājam, uzrakstīt vēstuli par viņu Latvijas Nacionālajai operai. LNO izvēlētajiem skolotājiem dāvās iespēju apmeklēt kādu no Latvijas Nacionālās operas izrādēm.

Latvijas mūzika ir slavena visā pasaulē – operzvaigznes, izcili diriģenti, kori, orķestri, Dziesmusvētku tradīcija un, protams, arī zinoši un mūziku izprotoši klausītāji. Bet neviens no viņiem nebūtu iemīlējis un izpratis mūziku un guvis panākumus bez sava skolotāja – stingra vai sirsnīga, emocionāla vai atturīga, tomēr vienmēr iedvesmojoša un dzīvesgudra.

Aicinām akcijā «Mans mūzikas skolotājs» piedalīties un rakstīt vēstuli katru, kas grib pateikt paldies savam mūzikas skolotājam, vienalga, kur esat viņu satikuši – vispārizglītojošā skolā, bērnu mūzikas skolā, profesionālajā mūzikas skolā vai privātstundās.

Piecpadsmit mūzikas skolotājus ar pavadoņiem 13. novembrī aicināsim viesoties Latvijas Nacionālajā operā uz ekskursiju, sarunu un baleta izrādi «Mesija», bet arī pārējie skolotāji saņems ielūgumu uz kādu no Latvijas Nacionālās operas izrādēm šajā sezonā.

www.opera.lv

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu