Elizabete II piešķīrusi Andželīnai Džolijai Britu impērijas ordeņa kavalieres titulu (41)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Lielbritānijas karaliene Elizabete II piešķīrusi amerikāņu kinoaktrisei Andželīnai Džolijai Britu impērijas ordeņa kavalieres titulu par viņas ieguldījumu kampaņā pret seksuālo vardarbību un paveikto britu ārpolitikā, piektdien paziņojusi Bekingemas pils.

Karaliene pasniedza Džolijai apbalvojumu privātā audiencē Bekingemas pilī.

39 gadus vecā Džolija un Lielbritānijas ārlietu ministrs Viljams Heigs 2012.gadā atklāja «Seksuālās vardarbības novēršanas iniciatīvu» un jūnijā Londonā vadīja šai problēmai veltītu konferenci.

Džolija bija 1149 cilvēku vidū, kuru vārdi jūnijā tika publicēti Lielbritānijas karalienes Elizabetes II dzimšanas dienas godalgu sarakstā.

«Man ir ļoti nozīmīgi tas, ka esmu saņēmusi ar ārpolitiku saistītu ordeni, jo vēlos savu dzīvi veltīt šai jomai,» uzzinot par apbalvojumu, paziņoja Džolija.

«Strādāt (..) ar izvarošanas upuriem pats par sevi ir gods. Es zinu, ka mūsu mērķu sasniegšana prasīs visu dzīvi, un es tam esmu nodevusies pilnībā,» norādīja slavenā aktrise.

Komentāri (41)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu